Huipputuotteet unen laadun parantamiseksi Sporttimekasta!Täältä löydät kaikki tuotteet, joilla voit parataa unen laatua helposti. Melatoniini eli unihormoni on yksi tunnetuin unen saantia helpottava lisäravinne. Se myös auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittää satunnaista unettomuutta. Melatoniini helpottaa normaalin unirytmin ylläpitoa ja edistää rentouttavaa unta. Melatoniinia käytetään myös aikaeroväsymykseen.

Tietyillä yksittäisillä aminohapoilla ja niiden johdannaisilla on edullisia vaikutuksia unen laatuun. Esimerkiksi toimivia tuloksia on saatu L-teaniinilla, jolla on rauhoittava vaikutus ja L-tryptofaanilla, joka on melatoniinin esiaste ja lisäksi 5-HTP:llä, joka voi vaikuttaa yöuniin hyödyllisesti.

Myös magnesiumilla on edullisia vaikutuksia nukahtamiseen ja yöunen laatuun, sillä se rentouttaa elimistöä ja lihaksia. Magnesiumvalmisteet löydät Vitamiinit ja kivennäisaineet -tuoteryhmän alta. 

LUE LISÄÄ0 / 0 Tuotetta

Tyhjennä valinnat

NÄYTÄ LISÄÄ


Tervetuloa treenaamaan Hämeenlinnan Sporttimekkaan! Avoinna 24h vuoden jokaisena päivänä, jäsenyys alkaen 25 € / kk!


Tervetuloa treenaamaan Sporttimekkaan!


Erinomainen varustelutaso mahdollistaa monipuoliset harjoitteluolosuhteet aikoihin jotka sopivat sinulle parhaiten. Harjoittelutilaa on yhteensä 1300 neliötä.

TUTUSTU
Loading...