Supermass Good Morning 500 g

39,90 

Good Morning on enemmän kuin aamusi käynnistävä proteiinilisä. Se on myös terveyttä nivelille, suolistolle ja koko keholle,

Varastossa

Kuvaus

Proteiinilisillä on kolme päätarkoitusta ja ne ovat kaikki koostumukseltaan erilaisia. Yhtä käytetään tukemaan palautumisessa välitöntä aminohappojen saanti. Yhtä tarvitaan tukemaan yöllä nukkumisen aikana tapahtuvaa anaboliaa ja lihasten vahvistumista. Lisäksi tarvitaan yhtä aamulla käynnistämään elimistö. Jos haluat täyden tehon treenistäsi, niin käytät kaikki työkalut hyväksesi maksoimoidaksesi hyödyt. Ethän jätä jalkatreeniäkään tekemättä vain siksi, että rakennat hauista. Siksi Supermass on tuonut markkinoille uuden ja innovatiivisen omenalta ja sitruunalta maistuvan sekä kovimmatkin laatuvaatimukset täyttävän aamuproteiinin: Good Morning.

Yö on pitkä ja jossain vaiheessa elimistö on käyttänyt loppuun yöproteiinin hyödyt ja keho kääntyy kataboliaan. Se on myös haluttua, koska silloin poltetaan rasvaa, mutta taatusti haluat lihaksistosi ja koko elimistösi käynnistyvän täydellä teholla uuteen päivään ja vahvaan proteiinisynteesiin. Good Morning on se tekijä.

  • COMPLETE BCAA 6:1:1 antaa suoraan käyttöön vaadittavat haaraketjuiset BCAA-aminohapot
  • COMPLETE EAA MIX sisältää välttämättömät aminohapot vahvalla latauksella

Good Morning -aamuproteiinin vahvuus ei jää pelkästään kaikki vaatimukset täyttävään aminokoostumukseen, vaan se pitää huolta myös nivelistäsi sekä yleisestä terveydestä. Siksi Good Morning sopii aivan kaikille terveydestään ja painostaan kiinnostuneille,

  • Joint Support antaa vahvan 1000 milligramman annoksen MSM:ää
  • Super Gut Control huolehtii glutamiinin avulla suolistosi hyvinvoinnista ja toiminnasta
  • Super Greens Wake-Up Mix sisältää ison määrän supedfood-tason viheraineita
  • Superhydration tehostaa kookosveden avulla nestetasapainon ylläpitämisestä heti aamuvarhaisesta
  • C-vitamiini on varsinainen wake-up ravintoaine, joka saa antioksidanttipuolustuksen heti käyntiin

Omena-sitruuna on makuna herättävän pirteä, ja auttaa sinua huolehtimaan lihaksistostasi ja terveydestäsi heti aamusta. Good Morning!

 

Lisätiedot

Paino 0.5 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Supermass Good Morning 500 g”

-