Scitec Zinc – Sinkki 25mg 100 tabl.

6,90  5,18 

Sinkki on koko vastustuskyvyn perusta, ja sinkin riittävä saanti ruuasta on vaikeaa. Miehillä sinkkivaje näkyy myös testosteronin puutteena

Varastossa

Kuvaus

Scitec Zinc

Scitec Zinc – Kelatoitua sinkkiä 25 mg vahvuudella

Sinkki on mineraali, joka osallistuu tuhansiin elimistön toimintoihin solujen kasvusta miesten testosteronin tuotantoon, entsyymien aktiivisuudesta parhaimpaan mahdolliseen immuniteettijärjestelmän toimintaan. Sinkki on ainoa metalli, jota löytyy kaikista entsyymiluokista. Sinkki auttaa nopeuttamaan paranemisprosesseja loukkaantumisen jälkeen ja se saattaa toimia tukihoitona vanhenemiseen liittyvän lihaskadon ehkäisyssä. Fyysinen aktiivisuus, ruuan prosessointi, ikä ja ylipäätään vajaa saanti tai imeytymättömän sinkkimuodon käyttö saattaa johtaa sinkin puutteeseen. Käyttämällä sinkkiä torjutaan puutetta ja saavutetaan parempi terveys ja kovempi suorituskyky.

Sinkki on jo pitkään kytketty hiusten sekä kynsien kasvuun ja vahvuuteen. Koska sinkki osallistuu puolustuskyvyn parantamiseen, niin sinkki on ehdoton lisäravinne niin allergioissa kuin autoimmuunisairauksissakin. Miehillä sinkkilisä kannattaa ottaa käyttöön säännöllisesti, jotta annettaisiin sinkille täysi mahdollisuus nostaa testosteronitasot ylös. Koska laskeneet testosteronitasot on jo pitkään kytketty yhdeksi tärkeimmistä syistä seksuaalisen haluttomuuden ja lihaskadon suhteen vanhuudessa, niin eläkeläisillä – myös naisilla – sinkkilisä saattaa antaa lisää potkua ja pirteyttä.

Koska suolisto-ongelmista kärsivillä on kaiken kaikkiaan heikentynyt mineraalien ja hivenaineiden saanti, niin sinkkilisä on IBS/IBD-potilaille erittäinkin harkitsemisen arvoinen lisäravinne.

Lisätiedot

Paino 100 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Scitec Zinc – Sinkki 25mg 100 tabl.”

Scitec Zinc
Scitec Zinc – Sinkki 25mg 100 tabl.
6,90  5,18 
-