Scitec Vitargo 900 g

27,90 

Pohjoismaisesta ohrasta valmistettu nopea, tehokas ja turvallinen hiilihydraatti

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , ,

Kuvaus

Scitec Vitargo 900 g

Scitec Vitargo 900 g – Paras hiilihydraatti energian ja glykogeenin lataamiseen

Vitargo® on ainutlaatuinen, korkean molekyylipainon hiilihydraatti, joka on valmistettu ruotsalaisesta ohratärkkelyksestä. Se on suunniteltu aidosti tehokkaaksi ja ongelmattomaksi hiilihydraattipohjaiseksi energialähteeksi urheilusuorituksiin ja glykokeenin tankkaamiseen nimenomaan eliittiurheilijoille. Vitargo® on kliinisesti testattu ja vertailtu muihin tavallisiin hiilihydraattijuomiin. Tulosten mukaan Vitargo® läpäisee vatsalaukun 80 % nopeammin ja täydentää lihasten glykogeenitasoja 70 % nopeammin.

Tämä kaikki tarkoittaa, että:
• Vitargo® on vatsalaukussa erittäin lyhyen ajan, eikä aiheuta epämukavaa oloa fyysisen suorituksen aikana.
• Vitargo® antaa käytettävää energiaa nopeimmin.
• Vitargo® ei poista nestettä elimistön varastoista, vaan lähinnä päinvastoin se saattaa jopa parantaa nestetasapainoa toimimalla pumpun tavoin.
• Vitargo® on taatusti nopein ja täydellisin glykogeenilataaja.
• Vitargo® on selvästi paremi kuin dekstroosi, maltodekstriini, sukroosi tai muu hiilihydraattilähde.

Hiilihydraattitankkaus ja hiilihydraattien käyttö proteiinien ja kreatiinien kanssa on aina suotavaa rasituksen kestosta tai tyypistä riippumatta. Vitargo on loistava valinta palautusjuomien hiilihydraattilähteenä, nostamaan insuliinitasoja proteiinilisien kanssa sekä ylipäätään nopeuttamaan ja avustamaan muiden ravintoaineiden kuljetuksessa soluihin.

Käyttöohje:

Sekoitetaan veteen tai muuhun nesteeseen. Annetaan ennen ja jälkeen treenin ja tarpeen mukaan harjoituksen aikana, jotta suorituskykyä saataisiin kasvatettua ja kestämään pidempään sekä auttamaan palautumisessa. Voidaan käyttää pienempinä määrinä buustaamaan esim. aminohappoja, proteiineja ja kreatiineja.

Pakkaus:

900 g

Valmistettu tuotantolaitoksessa, joka käsittelee pähkinöitä, maitoa, soijaa ja munan valkuaisia sisältäviä tuotteita. Valmistaja ei takaa, että tuotteissa ei olisi näitä jäämiä, vaikka valmistusaineena niitä ei olisikaan käytetty.

Tuote ei sisällä aspartaamia!

Kuten kaikkien harjoitus- ja ravinto-ohjelmien kanssa keskustele lääkärisi kanssa ennen aloittamista. Tätä tuotetta ei ole tarkoitettu diagnosoimaan, hoitamaan, parantamaan tai ehkäisemään mitään sairautta.

Säilytetään huoneenlämmössä poissa lasten ulottuvilta. Käytä ainoastaan ravintolisänä äläkä korvaa sillä monipuolista ruokavaliota.

Tuotekuva ei välttämättä vastaa myytävää kokoa tai makua.

Parasta ennen päivämäärä on merkitty tuotteeseen.

Scitec Vitargo 900 g – NUTRITION INFORMATION

Serving size: 30 g (3/4 scoop)
Servings per container: 30
30 g RI%* 100 g 30 g RI%* 100 g
Energy 470 kJ 6% 1562 kJ Protein 0 g 0% 0 g
112 kcal 372 kcal Salt 0 g 0% 0 g
Fat 0 g 0% 0 g Vitargo® 30 g 100 g
of which Saturates 0 g 0% 0 g
Carbohydrate 28 g 11% 93 g
of which Sugars 0 g 0% 0 g
Scitec Vitargo 900 g
Scitec Vitargo 900 g
27,90 
-