Scitec Mega MSM 100 kaps.

9,90 

Mega MSM on vahva ja puhdas MSM auttamaan nivelkivuissa ja poistamaan tulehduksia,

Varastossa

Kuvaus

MSM NIVELTEN HYVINVOINTIIN

MSM eli metyylisulfonyylimetaani on orgaanista rikkiä, jota saadaan esimerkiksi punaisesta lihasta. Ravinnosta saatavat määrät eivät kuitenkaan aina riitä, joten MSM:ää on käytetty lisäravinteena mitä moninaisempiin tarkoituksiin. Sillä uskotaan olevan edistävä vaikutus terveen ihon, turkin (ja hiusten) sekä kynsien kasvuun. Kamppailulajien harrastajat ovat käyttäneet MSM:ää lihasarkuuden ja kramppien poistoon. Hevosharrastuksen puolella MSM on kuulunut jo pitkään ehkäpä eniten käytettyjen lisäravinteiden joukkoon.

Luultavasti vahvin käyttötarkoitus MSM:llä on kuitenkin nivelten hoito ja nivelrikon aiheuttamien kipujen lievittäminen yhdessä omeaga-3-rasvahappojen sekä glukosamiinin kanssa.

Mega MSM on kiitollinen käyttää nivelvaurioiden ja -rikon tukihoidossa, koska se sisältää pelkästään puhdasta MSM:ää. Useissa muissa tuotteissa on kaikki ainesosat, jolloin ollaan täysin valmistajan armoilla kuinka paljon mitäkin saadaan, eikä annostuksen säätäminen ole mahdollista. Nyt voit vahvistaa esimerkiksi glukosamiinin ja MSM:n synergiaa haluamallasi tavalla ja määrällä. Mega MSM on kapselimuodossa, koska jauheena nautittu MSM on aiheuttanut osalle käyttäjistä lyhytaikaista vatsaärsytystä. Jos haluat sekoittaa MSM:n esimerkiksi ruokaan tai juomaan, niin kapseli on erittäin helppo avata.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Scitec Mega MSM 100 kaps.”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

-