Scitec Mega MSM 100 kaps.

9,90 

Mega MSM on vahva ja puhdas MSM auttamaan nivelkivuissa ja poistamaan tulehduksia.

Varastossa

Kuvaus

Scitec Mega MSM

Scitec Mega MSM – MSM NIVELTEN HYVINVOINTIIN

MSM eli metyylisulfonyylimetaani on orgaanista rikkiä, jota saadaan esimerkiksi punaisesta lihasta. Ravinnosta saatavat määrät eivät kuitenkaan aina riitä, joten MSM:ää on käytetty lisäravinteena mitä moninaisempiin tarkoituksiin. Sillä uskotaan olevan edistävä vaikutus terveen ihon, turkin (ja hiusten) sekä kynsien kasvuun. Kamppailulajien harrastajat ovat käyttäneet MSM:ää lihasarkuuden ja kramppien poistoon. Hevosharrastuksen puolella MSM on kuulunut jo pitkään ehkäpä eniten käytettyjen lisäravinteiden joukkoon.

Luultavasti vahvin käyttötarkoitus MSM:llä on kuitenkin nivelten hoito ja nivelrikon aiheuttamien kipujen lievittäminen yhdessä omeaga-3-rasvahappojen sekä glukosamiinin kanssa.

Mega MSM on kiitollinen käyttää nivelvaurioiden ja -rikon tukihoidossa, koska se sisältää pelkästään puhdasta MSM:ää. Useissa muissa tuotteissa on kaikki ainesosat, jolloin ollaan täysin valmistajan armoilla kuinka paljon mitäkin saadaan, eikä annostuksen säätäminen ole mahdollista. Nyt voit vahvistaa esimerkiksi glukosamiinin ja MSM:n synergiaa haluamallasi tavalla ja määrällä. Mega MSM on kapselimuodossa, koska jauheena nautittu MSM on aiheuttanut osalle käyttäjistä lyhytaikaista vatsaärsytystä. Jos haluat sekoittaa MSM:n esimerkiksi ruokaan tai juomaan, niin kapseli on erittäin helppo avata.

Annostus

Suositus: Ota 1 kapseli 3 kertaa päivässä aterioiden yhteydessä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Scitec Mega MSM 100 kaps.”

Saatat myös pitää...

-