Scitec Essential Amino Matrix 300 g

21,90 

Vapaassa muodossa täydellinen aminohappokoostumus

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , ,

Kuvaus

Scitec Essential Amino Matrix 300 g

Scitec Essential Amino Matrix 300 g. Tutkimukset ovat osoittaneet, että vain kahdeksaa välttämätöntä aminohappoa tarvitaan kiihdyttämään proteiinisynteesiä. Ei-välttämättömät aminohapot eivät ole tarpeellisia. Leusiinin määrä on korkein SuperNaturalissa, kuten se on myös välttämättömien aminohappojen joukossa: se vaikuttaa suoraan luurankolihaksiin ja leusiinimäärät antavat signaalin anabolisesta tilasta. SuperNatural koostuu vapaista aminohappomuodoista, joten ne siirretään nopeasti lihaksiin. Tutkimukset antavat viitteitä, että lihaksiston nettoproteiinisynteesin vaste on suurempi kun aminohapot on nautittu välittömästi ennen raskasta painonnostotreeniä verrattuna rasituksen jälkeiseen nauttimiseen johtuen pääosin lisääntyneestä aminohappojen kuljetuksesta lihaksille.

Annostelu:

Nauti 1-2 annosta päivässä: aina heti ennen treeniä ja valinnanisesti jonkin aikaa treenin jälkeen. Sekoita 400 ml vettä ja sekoita voimakkaasti 30 sekuntia. Antamalla juoman olla hetken aloillaan lisätään aktiivisten ainesosien liukoisuutta. Yhditä hiilihydraattiin saadaksesi parhaimmat mahdolliset tulokset.

Maut:

grape, pink lemonade

Pakkaus:

300 g / 25 annosta

Valmistettu tuotantolaitoksessa, joka käsittelee pähkinöitä, maitoa, soijaa ja munan valkuaisia sisältäviä tuotteita. Valmistaja ei takaa, että tuotteissa ei olisi näitä jäämiä, vaikka valmistusaineena niitä ei olisikaan käytetty.

Tuote ei sisällä aspartaamia!

Kuten kaikkien harjoitus- ja ravinto-ohjelmien kanssa keskustele lääkärisi kanssa ennen aloittamista. Tätä tuotetta ei ole tarkoitettu diagnosoimaan, hoitamaan, parantamaan tai ehkäisemään mitään sairautta.

Säilytetään huoneenlämmössä poissa lasten ulottuvilta. Käytä ainoastaan ravintolisänä äläkä korvaa sillä monipuolista ruokavaliota.

Tuotekuva ei välttämättä vastaa myytävää kokoa tai makua.

Parasta ennen päivämäärä on merkitty tuotteeseen.

NUTRITIONAL INFORMATION

Supplement Facts

FLAVORED
Serving size: 12 g (approximately 1 heaping scoop)
Amount per serving % Daily Value
Calories 7 kcal
Total Carbohydrates 2 g 1%
Sugars 2 g
L-leucine* 2143 mg
L-isoleucine* 1071 mg
L-valine* 1071 mg
L-phenylalanine 536 mg
L-threonine 536 mg
L-lysine 322 mg
L-methionine 214 mg
L-tryptophan 107 mg
*BCAA’s total: 4286 mg
Essential amino acids total: 6000 mg
† Daily Value not established
Ingredients: dextrose, L-leucine, citric acid, L-isoleucine, L-valine, L-phenylalanine, L-threonine, L-lysine base, L-methionine, L-tryptophan, acesulfame-K, sucralose,

grapefruit: natural and artificial flavor (grapefruit), colors (yellow, carmosin**) (**May have an advers effect on activity and attention in children.)
pink lemonade: natural and artificial flavor (pink lemonade), color (stawberry red).

PHENYLKETONURICS: Contains Phenylalanine!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Scitec Essential Amino Matrix 300 g”

Scitec Essential Amino Matrix 300 g
Scitec Essential Amino Matrix 300 g
21,90 
-