Scitec BCAA Express 700 g

39,90 

Lihasten vaatimat välttämättömät haarajaketjuiset BCAA-aminohapot maistuvassa muodossa

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , ,

Kuvaus

Scitec BCAA Express

Scitec BCAA Express. Haaraketjuiset aminohapot eli BCAA (Branched-Chain Amino Acids) ovat välttämättömiä kahdella tapaa. Elimistö ei kykene muodostamaan niitä itse, ja stressin, kuten kovassa rasituksessa tai ravinnon ollessa proteiinikoostumukseltaan riittätätön, lihakset käyttävät ensimmäisenä BCAA:t. Leusiin, joka kuuluu BCAA-ryhmään, on yksi tällaisista välttämättömista aminohapoista. Tieteellisesti on ehdottomasti todistettu, että leusiini on yksi tärkeimmistä aminohapoista, koska se stimuloi suoraan luurankolihasten synteesiä – elimistön korkeat leusiinitasot ovat merkki anabolisesta eli lihaksia rakentavasta tilasta. Leusiini tukee palautumista ja suojaa lihaksia hajiamiselta (anti-katabolinen vaikutus). Leusiini on havaittu hyödylliseksi jopa silloin kun ravinnon kokonaisproteiini on korkealla, ja kun yhdistellään nopeasti hyödynnettäviä proteiinijuomia. BCAA:ta voidaan hyödyntää myös lihasten energiantuotantoon kun tehdään korkean intensiteetin rasitusta.

Annostelu:

Ota 1-3 annosta päivässä ennen tai jälkeen harjoittelun, tai treenin aikana. Voit ottaa Scitec BCAA Express aina kun elimistö on katabolisessa tilassa, kuten ennen nukkumaanmenoa.

Maut:

omena, cola-lime, melon, blood orange, pear

Pakkaus:

700 g

 

Valmistettu tuotantolaitoksessa, joka käsittelee pähkinöitä¤, maitoa, soijaa ja munan valkuaisia sisältäviä tuotteita. Valmistaja ei takaa, että tuotteissa ei olisi näistä jäämiä, vaikka valmistusaineena niitä ei olisikaan käytetty

Tuote ei sisällä aspartaamia!

Kuten kaikkien harjoitus- ja ravinto-ohjelmien kanssa keskustele lääkärisi kanssa ennen aloittamista. Tätä tuotetta ei ole tarkoitettu diagnosoimaan, hoitamaan, parantamaan tai ehkäisemään mitään sairautta.

Säilytetäänhuoneenlämmössä, poissa lasten ulottuvilta. Käytä ainoastaan ravintolisänä äläkä korvaa sillä monipuolista ruokavaliota.

Tuotekuva ei välttämättä vastaa myytävää kokoa tai makua.

Parasta ennen päivämäärä on merkitty tuotteeseen.

 

Scitec BCAA Express – NUTRITION INFORMATION

FLAVORED UNFLAVORED
Serving Size: 7 g (1/2 scoop) Serving Size: 5 g (1 scoop)
7 g 5 g
L-Leucine 2500 mg L-Leucine 2500 mg
L-Isoleucine 1250 mg L-Isoleucine 1250 mg
L-Valine 1250 mg L-Valine 1250 mg

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Scitec BCAA Express 700 g”

-