Scitec Amino Magic 500g

32,90 

Erikoinen anabolisergogeeninen aminohappomatriisi antaa erikoisen hyviä tuloksia. Treenien aikana nautittava aminohappolisä!

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , ,

Kuvaus

Scitec Amino Magic 500g tarjoaa erilaisen anabolisen ja ergogeenisen aminohappomatriisin monipuolisessa muodossa boostaamaan lihasvoimaasi, suosituskykyäsi ja palautumistasi. Se auttaa myös rakentamaan kehoasi. Amino Magic sisältää välttämättömiä haaraketjuisia aminohappoja (BCAA) glutamiinia, arginiinia, lysiiniä sekä aminohappojohdannaista l-karnitiinia. Lisäksi Amino Magicissa on imeytymistä parantavaa bioperineä ja naringinia.

Annostelu:

Juo 1-2 annosta päivässä 30 minuttia ennen ja heti treenin jälkeen. Sekoita 500 ml vettä ja sekoita voimakkaasti. Antamalla juoman seistä hetken aikaa lisää aktiivien ainesosien liukoisuutta. Maksimaalista tulosta varten yhdistä hiilihydraattiin.

Maut:

appelsiini, omena

Pakkaus: 

500 g  25 annosta

 

NUTRITION INFORMATION

Serving size: 20 g (1 1/3 scoops)
Amount per serving Amount per serving
L-Glutamine
5000 mg
L-isoleucine 750 mg
Taurine
2000 mg
L-Valine 750 mg
L-Leucine
1500 mg
L-Lysine HCl 500 mg
L-Arginine
1000 mg
L-Ornithine HCl 500 mg
L-Carnitine L-Tartrate
1000 mg
Support complex 10 mg
(Bioperine® Piper nigrum extract 95% [9 mg], Naringin 93% extracted from Citrus paradisi [1 mg])

 

Valmistettu tuotantolaitoksessa, joka käsittelee pähkinöitä, maitoa, soijaa ja munan valkuaisia sisältäviä tuotteita. Valmistaja ei takaa, että tuotteissa ei olisi näistä jäämiä, vaikka valmistusaineena niitä ei olisikaan käytetty.

Tuote ei sisällä aspartaamia!

Kuten kaikkien harjoitus- ja ravinto-ohjelmien kanssa keskustele lääkärisi kanssa ennen aloittamista. Tätä tuotetta ei ole tarkoitettu diagnosoimaan, hoitamaan, parantamaan tai ehkäisemään mitäään sairautta.

Säilytetään huoneenlämmössä, poissa lasten ulottuvilta. Käytä ainoastaan ravintolisänä äläkä korvaa sillä monipuolista ruokavaliota.

Tuotekuva ei välttämättä vastaa myytävää kokoa tai makua.

Parasta ennen päivämäärä on merkitty tuotteeseen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Scitec Amino Magic 500g”

Scitec Amino Magic 500g
Scitec Amino Magic 500g
32,90 
-