Scitec 100% Whey Protein Professional

29,90 109,90 

Laadukas ja hyvänmakuinen proteiinijauhe urheilijoille lajista riippumatta!

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , ,

Kuvaus

Scitec 100% Whey Protein Professional

Scitec 100% Whey Protein Professional – Scitec Nutritionin herkullinen proteiinijauhe matalalla laktoosipitoisuudella! Ruoansulatusentsyymit optimoivat imeytymisen!

– Korkea biologinen arvo
– Edistää lihasmassan kasvua ja palautumista
– Rikastettu L-leusiinilla ja L-glutamiinilla
– Liukenee todella hyvin ja hyvän makuine
– Erinomainen aminohappoprofiili

Protein Professional on ultrasuodatettu heraproteiinijauhe korkealla biologisella arvolla. Tuote sisältää runsaasti anabolisia (lihaskasvua edistäviä) aminohappoja ja siihen on lisätty vastustuskykyä vahvistavia ja palautumista nopeuttavia immunoglobuliinifraktioita.

100% Whey protein Professional on vähälaktoosinen, joten se soveltuu myös laktoosiherkille henkilöille. Tuotteeseen lisätyt entsyymit edistävät muiden ainesosien imeytymistä ja tekevät tuotteesta ystävällisen mahalle.

Flavors

  •  strawberry white chocolate, chocolate hazelnut,
    vanilla very berry, cappuccino, chocolate raspberry, banana,
    honey vanilla, caramel, chocolate coconut, cinnamon vanilla,
    cinnamon white chocolate mocha: 920 g, 2350 g, 5000 g
  • chocolate rocky road, chocolate peanut butter,
    chocolate cookies & cream: 920 g, 2350 g

Sizes

  • 920 g – 30 servings
  • 2350 g – 78 servings
  • 5000 g – 166 servings

Directions

Mix 1 scoop in 250 ml water, milk or any other liquid. 100 Whey Protein Professional can be used with any meal to boost its protein content, or alone under special circumstances (dieting, before bed, etc.). Depending on your lean mass and nutritional needs, use 1-3 servings daily.

Allergen info 

Manufactured in a facility that processes milk, soy and egg proteins, and peanuts!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Scitec 100% Whey Protein Professional”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

-