Scitec 100 % Creatine

16,90 27,90 

Kreatiinimonohydraatilla saadaan aikaiseksi selvää kehittymistä lihasten koossa ja voimassa, sekä parempia urheilutuloksia

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , ,

Kuvaus

100 % puhdasta kreatiinimonohydraattia

Kreatiini käynnisti mullistuksen urheilulisäravinteissa 90-luvun alussa. Silloin saatiin ensimmäisen kerran tutkimuksista tuloksia, että kreatiini kykenee luonnollisella tavalla lisäämään lihasten voimaa. Lihaksiston kreatiinivarastot vastaavat fosfaattiryhmien luovutuksesta ATP:n tuottoon ja on siten lihassolujen oma energiavarasto. Lisäksi kreatiini kykenee suurentamaan solujen tilavuutta, jolloin voidaan saada aikaiseksi parempi lihassolujen synteesi. Kreatiinimonohydraatin on sadoissa tutkimuksissa todettu lisäävän lihasten kreatiinivarastoja paremmin verrattuna vapaaseen kreatiiniin ja kreatiinifosfaattiin. Kreatiinimonohydraatilla saadaan aikaiseksi selvää kehittymistä lihasten koossa ja voimassa, sekä parempia urheilutuloksia.

Annostus: Aloita viikon mittaisella latausjaksolla, jolloin tuotetta kannattaa käyttää n. 10 grammaa päivässä. Latauksen jälkeen elimistön ja lihasten kreatiinitasoja voi ylläpitää 5 gramman päiväannoksella.

Pakkaus: 500 g

Valmistettu tuotantolaitoksessa, joka käsittelee pähkinöitä, maitoa, soijaa ja munan valkuaisia sisältäviä tuotteita. Valmistaja ei takaa, että tuotteissa ei olisi näitä jäämiä, vaikka valmistusaineena niitä ei olisikaan käytetty.

Tuote ei sisällä aspartaamia!

Kuten kaikkien harjoitus- ja ravinto-ohjelmien kanssa keskustele lääkärisi kanssa ennen aloittamista. Tätä tuotetta ei ole tarkoitettu diagnosoimaan, hoitamaan, parantamaan tai ehkäisemään mitään sairautta.

Säilytetään huoneenlämmössä poissa lasten ulottuvilta. Käytä ainoastaan ravintolisänä äläkä korvaa sillä monipuolista ruokavaliota.

Tuotekuva ei välttämättä vastaa myytävää kokoa tai makua.

Parasta ennen päivämäärä on merkitty tuotteeseen.

 

 

 

Supplement Facts
Serving size: 5 g (~ 1 teaspoon)
Amount per serving % Daily Value
Calories 53.9 kcal  
 
Creatine Monohydrate 5000 mg

† Daily Value not established.
Ingredients: Creatine Monohydrate

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Scitec 100 % Creatine”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

-