Quamtrax – Collagen 300 g

12,90 

Korkealaatuinen hydrolysoitu luonnollinen kollageeni ja magnesiumkarbonaatti huolehtivat nivelistäsi.

Varastossa

Kuvaus

Tutkimukset osoittavat, että kollageenilisät auttavat pitämään luita ja niveliä terveinä. Useimmat niistä osoittavat myös, että kollageeni voi olla erityisen hyödyllistä niille, jotka urheilevat ja saavat kehonsa fysiologiseen stressiin.

Tästä syystä olemme luoneet seuraavan sukupolven kollageenin, joka on valmistettu Peptan®-patentoidusta raaka-aineesta, mikä varmistaa, että se on puhdas 100% hydrolysoitu kollageeni  ja lisää radikaalisti sen biologista hyötysuhdetta. Tuotteeseen on myös lisätty magnesumia imeytymisen parantamiseksi.

 

Description

Collagen is a type of protein very abundant in our body. Over time, intense and prolonged physical activity will wear collagen down, as well as being overweight or the passing of time. Magnesium is an essential mineral very abundant in our body. By taking these two compounds, we will be helping to strengthen our joints, hair and nails, as well as reducing skin wrinkles. Moreover, by taking magnesium, we will be helping to avoid muscle cramps and also improving cellular hydration, thus, performance and resilience will be improved.

Ingrediments

Hydrolyzed Collagen, Magnesium Carbonate.

Nutrition Facts

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Quamtrax – Collagen 300 g”

Quamtrax – Collagen 300 g
12,90 
-