ProNutrition Dynamite Shot 20×25 ml

24,90 

Dynamiittia treeniin pienessä annoksessa. Treenibuustereiden kick ass aatelia.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): TU323 Osastot: , , ,

Kuvaus

Kun treenataan, niin vaaditaan kahta asiaa: mieli haluaa ja lihakset pystyvät. Kumpaankin auttaa laadukas treenibuusteri, joka antaa potkua psyykelle ja fysiikalle. Laillisesti ja turvallisesti.

Dynamite shot on nimensä mukainen. Yksi annos ja pulloon pakatut ainesosat antavat uutta intoa ja jaksamista tiukkaan treeniin, nopealla imeytymisellä. Karnitiinin avulla poltat rasvaa samalla kun tehostat lihasolujen energiantuottoa. Jykevä annos sparagiinihappoa stimuloi testosteronia ja kasvuhormonia luonnollisella tavalla, jolloin buustaat lihaskasvua ja nopeutat palautumista. Arginiini ja sitrulliinimalaatti työskenetelevät yhdessä synergisesti NO-määrien lisäämisessa ja verenkierron tehostamisessa. Beeta-alaniini nostaa lihasten karnosiinipitoisuuksia ja taistelee maitohapon väsyttävää vaikutusta vastaan. Kofeiini piristää ja energiajuomista tuttu glukuronolaktoni energisoi lisää.

Tämän räjähtävän nitroglyseriiniannoksen buustaamaan treeniäsi saat 25 millitran annoksesta. Taatusti ei hölsky vatsassa ja maku on aina luotettavan maukas wild berries.

Lisätiedot

Paino 20 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ProNutrition Dynamite Shot 20×25 ml”

ProNutrition Dynamite Shot 20×25 ml
24,90 
-