Nutri Works ZMA 200 g

18,99 

Treenaamisen ja fyysisen kuntoilun tärkeimmät peruslisät sinkki, magnesium ja B6-vitamiinit helposti annosteltavana.

Varastossa

Kuvaus

Kun haetaan hyvää suorituskykyä, tehokasta anaboliaa ja parempaa palautumista, niin aina valokeilaan nostetaan ZMA. Se sisältää lähes pyhän kolminaisuuden:

  • sinkki
  • magnesium
  • B6-vitamiini

Sinkki takaa riittävän testosteronin, että saataisiin anabolia käymään. Sinkki on myös monien entsyymien rakennusaine ja ilman niitö entsyymejä ei mikään toimi kehissa, ja ensimmäiseksi romahtaa vastustuskyky. Magnesiumia löytyy vähintään yhtä monesta paikkaa. Se on luuston rakennusaine, mutta osallistuu myös niihin aineenvaihdunnan toimintoihin, jotka sinkkiä sisältävät entsyymit ovat käynnistäneet. Lisäksi magnesium on ehdottoman tärkeä huolehtimaan lihasten hermotuksen toimimisesta ja jokainen hiukankaan treenaamisen fysiologiaan tutustunut tietää kuinka suuri merkitys lihaksisto hermotuksella on työhön. Kun magnesiumista on puutetta, niin ensimmäinen merkki on krampit. B6-vitamiini eli pyridoksiini tekee myös työtään energia-aineenvaihdunnassa yhdessä magnesiumin kanssa, mutta se on myös rakentamassa punasoluja. Ilman hemoglobiinia happi ei liiku ja aneeminen ei jaksa treenata, eikä edes olla, Koko paletin lisäksi B6-vitamiini tehostaa magnesiumin imeytymistä.

Nutri Works ZMA antaa sinulle tuon kolmikon helposti käytettävissä olevana jauheena hyvillä pitoisuuksilla. Annoksesta saat

  • 12,5 mg sinkkiä
  • 250 mg magnesiumia ja
  • 3 mg B6-vitamiinia

ja vastustuskykysi, hormonitoimintasi ja lihaksistosi kiittävät, kumartavat ja tekevät mitä treenissä pyydätkin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nutri Works ZMA 200 g”

-