Nutri Works Iso WorX laktoositon & stevia

23,99 79,99 

Iso WorX on tuhti proteiini, jonka aminokoostumus tekee siitä vahvan latingin vahvaan work-outiin ja palautumiseen vahvoille treenaajille

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , ,

Kuvaus

Palautuminen, treenatun lihasmassan ylläpito ja uuden isomman, vahvemman, nopeamman ja paremman näköisen lihaksiston rakentaminen on pyhä kolminaisuus, jonka ympärille treenaaminen ja hikoilu perustuvat. Työn lisäksi lihaksisto ja koko keho tarvitsee onnistuakseen tavoitteissa riittävästi rakennusainetta. Mitä parempilaatuista lisäksi, niin sitä parempi Silloin jokainen vakavasti otettava treenaaja sekoittaa shakerissaan Nutri Worksin Iso WorXia!

Parasta kehitystä edustava suodatusmenetelmä takaa lisätyn glutamiinin kanssa hyvän sulavuuden todella rajulle 85 gramman proteiinimäärälle. Tottakai huomattavan matalalla rasvalla, koska ollaan ammattilaistason tuotteessa, Ja kaikki ilman laktoosia, joten vatsa ei rajoita treenaamista,

Vähäinen hiilihydraatti on saatu aikaiseksi laktoosittomuuden lisäksi makeuttamalla stevialla. Erinomainen maku, ja vain grammalla hiilaria annoksessa.

Iso WorX

  • nieltävän hieno maku erinomaisella sekoittuvuudella
  • mahtava proteiinimäärä, 28 grammaa annoksessa
  • glutamiinia 6 grammaa sadassa grammassa
  • mitättömän vähän hiilihydraattia, vain gramma annoksessa ja makeus steviasta
  • nolla laktoosi ja suolistosi kiittää
  • lisäproteiiniksi sekä palauttamiseen
  • myös mauton neutraali sitä kaipaaville (ilman makeuttavaa steviaa)

Harrastatko keittiöhommia? Iso WorX on mahtava lisä terveelliseen ruuanlaittoon, koska se kestää jopa 250 asteen lämmön.

 

Lisätiedot

Koko

1 kg, 4 kg

Maku

neutraali, vanilla blueberry, vanilla, strawberry, chocolate

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nutri Works Iso WorX laktoositon & stevia”

-