GymBeam ZMB6 120 kaps.

9,90 

ZMA ja ZMB sisältävät mineraalikompleksin ja patentoidun sinkin, magnesiumin ja B6-vitamiinin seoksen. Siksi luonnolliset aineet, jotka on tieteellisesti todistettu toimivan tehokkaana lihasten uudistumisen tukena, tukevat lihasmassan kasvua ja voimaa sekä lisäävät anabolisten hormonien tasoa . ZMA ja ZMB edistävät unen laatua, lisäävät testosteronitasoa, voimaa ja parantavat palautumista.

Huolehdi immuniteetista, lihaksistostasi ja hormonitoiminnastasi ZMB6:lla

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): TU250 Osastot: , , ,

Kuvaus

Sinkki, magnesium ja B6-vitamiini – kaikki ovat oleellisia rakennusaineita

  • immuniteetille
  • lihaksistolle
  • energian tuotolle
  • hormonitoiminnalle

Niitä kulutetaan paljon ja riittävän määrän saaminen pelkästä ravinnosta saattaa olla haastavaa, varsinkin treenaavalle. Kolmikon ZMB6 vajaus estää täysipainoisen kehittymisen, eikä kukaan halua treenata ilman tuloksia.

Immuniteetin vasta-aineet rakentuvat sinkille, ja kun treenin työ ja stressin kuluttavuus syövät sinkkivarastoja, niin olemme alttiimpia sairastumaan. Siksi sinkki toimii flunssan hoidossa.

Miehillä saattaa olla lihaksiston rakentumisessa sisäsyntyinen rajoite. Testosteroni on se, joka tekee miehet, ja hormonitoiminnassa sinkki on tärkein rakennusaine. Jos sitä puuttuu tai ollaan vajaatoiminnalla, niin testosteronia ei synny ja kaikkien muiden miehellisten toimintojen lisäksi myös lihasten rakentuminen kärsii.

Onneksi on ZMB6.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “GymBeam ZMB6 120 kaps.”

Saatat myös pitää...

-