GymBeam Vitamin E, 60 kaps.

6,90 

E-vitamiini sisältää jopa 400 IU E-vitamiinia kapselissa. Se on välttämätöntä ihmisten terveydelle – se vahvistaa verisuonten seiniä, vaikuttaa myönteisesti punasolujen pysyvyyteen ja vähentää verihyytymien riskiä . E-vitamiini vähentää myös väsymystä, parantaa suorituskykyä, tukee puolustusjärjestelmää ja immuniteettia.

 

 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): TU246 Osastot: , , ,

Kuvaus

E-vitamiini 60 caps – GymBeam

E-vitamiini on välttämätöntä ihmisten terveydelle – suojaa soluja, edistää suorituskykyä ja vaikuttaa positiivisesti ihoon ja hedelmällisyyteen

E-vitamiini sisältää jopa 400 IU E-vitamiinia yhdessä kapselissa . Se on luonnollinen antioksidantti, jota ihminen tarvitsee, koska se suorittaa monia tärkeitä tehtäviä ihmiskehossa – se vahvistaa verisuonten seiniä ja vaikuttaa myönteisesti punasolujen stabiilisuuteen . E-vitamiini suojaa soluja vahingollisilta vaikutuksilta ja pystyy parantamaan rokotusten immuunivastetta. Se soveltuu tukevana hoitona hengityselinsairauksiin, tuki- ja liikuntaelimiin sekä myös maksasairauksiin, neurologisiin ja ihosairauksiin .

Synteettinen E-vitamiini sisältää vain yhden yhdisteen, alfa-tokoferolin. Se on aktiivisin ja käyttökelpoisin ihmiskehossa. Tärkeä E-vitamiinin ominaisuus on, että se edistää sydämen normaalia toimintaa ja verenkiertoa ja on myös erinomainen kroonisten sairauksien ( esim. Immuunihäiriöiden ) ehkäisy . E-vitamiini vähentää väsymystä, vaikuttaa positiivisesti hedelmällisyyteen ja hidastaa ikääntymisprosesseja soluissa.

 

E-vitamiinin puute aiheuttaa suuremman luunmurtumien, lihasvaurioiden tai heikentyneen immuniteetin riskin. E-vitamiinin puutteen syyt voivat olla erilaiset geneettiset häiriöt, Crohnin tauti, kystinen fibroosi tai aliravitsemus. Muista, että E-vitamiinin vaikutukset moninkertaistuvat, kun niitä käytetään rasvaisten elintarvikkeiden kanssa. On parasta ottaa se aterian jälkeen.

E-vitamiinin edut

  • voimakas antioksidantti
  • tukee sydämen normaalia toimintaa ja verenkiertoa
  • laajentaa verisuonia ja vähentää verihyytymien riskiä
  • vähentää väsymystä
  • edistää haavan paranemista ja uudistaa ihoa
  • on myönteinen vaikutus hedelmällisyyteen ja potentiaaliin
  • lisää seksuaalista ja fyysistä suorituskykyä
  • hidastaa ikään liittyvää kognitiivista laskua
  • tukee immuunijärjestelmää

ainekset

DL-alfa tokoferoliasetaatti, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaine (magnesiumstearaatti), kapseli (gelatiini) .

ohjeet

Suositeltu annos on 1 kapseli päivässä

Vahva E-vitamiini antaa 400 KY:tä antioksidanttisuojaa rasitukseen, elämän myllerrykseen sekä urbaania ympäristöä vastaan auttaen terveyttäsi ja hyvinvointiasi.

Annos: 1 kapseli päivässä

Vitamín E (ako DL-alfa tokoferylacetát) 400 IU

Lisätiedot

Paino 60 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “GymBeam Vitamin E, 60 kaps.”

GymBeam Vitamin E, 60 kaps.
6,90 
-