GymBeam – Vitamin B Complex

5,90 

B-kompleksi sisältää 7 B-vitamiinia, jotka auttavat ylläpitämään normaalia hermostoa, henkistä ja yleistä terveyttä. Se parantaa muistia ja keskittymistä, vähentää väsymystä ja väsymistä ja tukee suorituskykyä. Se edistää energian luomista, entsyymien asianmukaista toimintaa kehossa ja immuunijärjestelmän toimintaa.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): TU515 Osastot: , ,

Kuvaus

Multivitamin Vitality -kompleksi on monivitamiinien, kivennäisaineiden, vitamiinien ja antioksidanttien kompleksi miehille ja naisille, joka kattaa päivittäisen ravitsemuksellisen tarpeen. Vitalitykompleksilla on tarkoitus täyttää vitamiinien ja kivennäisaineiden aukot ihmiskehossa. Jos elimistösi tarvitsee elintärkeiden aineiden saannin suurempana päivittäisen stressin, lisääntyneiden energiatarpeiden tai väsymyksen vuoksi, elinvoimaisuuskompleksi antaa sinulle välttämättömiä vitamiineja. Urheilijan runko altistuu suuremmalle fyysiselle aktiivisuudelle, joten on tarpeen täydentää näitä aineita. Lisäksi se tarjoaa luonnollisten antioksidanttien suojaavan vaikutuksen.

 

Product Multivitamin Vitality kompleksi GymBeamista on suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön ja varmistaa vitamiinin saannin, jota kehosi tarvitsee suorituskykyyn ja asianmukaisiin toimintoihin. Koulutuksen aiheuttamien lisäponnistusten ansiosta se on hyvä monivitamiini, joka on keskeinen tekijä oikean ravitsemusohjelman luomiseksi jokaiselle urheilijalle. Sisältää optimaalisen annoksen C-vitamiinia, E-vitamiinia, B-vitamiineja ja lisäksi muita vaikuttavia aineita, kuten ginko bilobaa muistin parantamiseen ja mineraaleja, kuten sinkkiä, magnesiumia, piitä, rautaa ja seleeniä.

 

Vitamín B1 1,33 mg
Vitamín B2 1,4 mg
Vitamín B3 16 mg
Vitamín B5 6,56 mg
Vitamín B6 1,71 mg
Vitamín B9 0,2 mg
Vitamín B12 2,5 μg

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “GymBeam – Vitamin B Complex”

-