GymBeam CLA 1000 mg 90 kaps.

9,90 

Pysäytä rasva ja laihdu 1000 mg jättiannoksella CLA:ta helposti nieltävässä softgel-kapselissa

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): TU216 Osastot: , , , ,

Kuvaus

GymBeam CLA

GymBeam CLA. Konjugoitu linoleenihappo CLA on eräs tärkeimmistä lisistä, kun muokataan kehoa ja lihasistoa. Lihaksiston ulkomuoto ei riipu pelkästään lihasmassasta ja niiden rakenteesta, vaan myös kehon rasvaprosentista. Rasvaton lihasmassa ei tule ilmaiseksi ja avuksi tarvitaan dieettiohjelmaa. Pääset hieman helpommalla, kun vaikutat rasvan kertymiseen entsyymi- ja solutasolla.

CLA ei sinällään polta rasvaa tai lisää aineenvaihduntaasi, jolloin liiallinen nesteenpoistuminen ei pakota pitämään vessaa koko ajan lähietäisyydellä. Konjugoitu linoleenihappo eräälla tavalla sulkee solut rasvalta, jolloin CLA:n avulla läskiä ei pääse syntymään. Kun toisaalta treenaat enemmän, syöt harkitusti suunnitelman mukaan, käytät rasvanpolttajia ja CLA:n avulla vähennät rasvan hyödyntämistä, niin helpotat hyvännäköisen ja vahvan kehon syntyä.

CLA ei ole kuitenkaan fitness- tai kehonrakennusmaailman ehdoton peruslisäravinne. Konjugoitu linoleenihappo auttaa kaikkia urheilijoita, joilla on tarvetta vähentää valkoisen rasvan määrää lihassyiden välistä tai vyötäröltä. Aivan samalla tavalla CLA kuuluu jokaisen laihduttajan lisävalikoimaan.

Nutrition facts

Nutritional facts 1 dose (2 caps. )
Conjugated linoleic acid (CLA) 2000 mg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “GymBeam CLA 1000 mg 90 kaps.”

Saatat myös pitää...

GymBeam CLA
GymBeam CLA 1000 mg 90 kaps.
9,90 
-