Fortix Total Workout Amino 800 g

42,90 

Pre- ja Intra-workout -juomajauhe intensiivisen harjoittelun tueksi joka on makeutettu luonnollisilla makeutusaineilla.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , ,

Kuvaus

https://www.fortixnutrition.eu/total-workout-amino.html

Fortix Total Workout Amino on stimulanttivapaa, mutta äärettömän tehokas ja ainutlaatuinen, sokeriton ja lähes hiilihydraatiton urheilujuomajauhe joka ei sisällä keinotekoisia väri eikä makeutusaineita, ennen harjoittelua ja harjoittelun aikana nautittavaksi. Sen koostumuksessa yhdistyvät synergisesti vaikuttavat ainekset, jotka vaikuttavat tehokkaan harjoittelun kannalta avainasemassa oleviin solutason prosesseihin. Tämä puolestaan auttaa optimoimaan lihaksiston suorituskyvyn ja harjoitusvasteen johtaen harjoittelun intensiteetin ja harjoittelusta palautumisen maksimointiin.

Anticatabolic blend -sekoitus yhdessä aminohappojen kanssa edistää anaboliaa eli lihaskudoksen kehitystä ja auttaa taistelemaan lihaskudoksen hajoamista, kataboliaa, vastaan. (NOX) auttaa viivästyttämään lihasten väsymistä ja edistää nopeaa ATP-palautumista sekä maitohaponpurkua, joiden tuloksena hajoitusvolyymiä ja intensiteettiä on mahdollista kasvattaa.

pH Regulator Blend -sekoitus, jossa yhdistyy kolme tärkeää elektrolyyttiä, auttaa ylläpitämään ihanteellista solujen nestetasapainoa ja lihasten supistumiskykyä jopa kaikista brutaaleimmissa harjoitusolosuhteissa.

Sustamiini L-Alanyyli-L-glutamiini  –suorituskykyyn monella tavalla vaikuttava aine. Ultra-puhdas, kliinisesti testattu Sustamine® valmistetaan patentoidulla fermentointimenetelmällä, jossa entsymaattisen reaktion ansiosta kahden aminohapon sidoksesta muodostuu ainutlaatuinen dipeptidi, joka imeytyy paremmin ja nopeammin kuin muut proteiinimolekyylit. Kliinisesti testattu Sustamiini L-Alanyyli-L-glutamiini on mullistava aine, joka on suunniteltu auttamaan urheilijoita pääsemään pidemmälle.

100% vegan  

Makeutettu: Erylite Stevia

Sustamiinin on todistettu:

  • Olevan bioaktiivisempi kuin L-glutationi
  • Auttavan ylläpitämään L-glutamiini tasot intensiivisen harjoittelun aikana
  • Nostavan veren L-glutamiinitasot 224% paremmin kuin L-glutamiini
  • Tukevan suoliston hyvinvointia
  • Tukevan ihanteellista suolistokanavan suojaa
  • Stimuloivan vastustuskykyä

Fortix Total Workout Amino – Sisältö

 

 

Tutustu myös muihin Fortix Nutrition-tuotteisiimme:

https://sporttimekka.fi/tuote-osasto/valmistajat/fortix-nutrition/

 

Lisätiedot

Paino 0.8 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fortix Total Workout Amino 800 g”

Fortix Total Workout Amino 800 g
Fortix Total Workout Amino 800 g
42,90 
-