Fortix – Enzyme Complex 100 kaps.

17,90 

Fortix – Enzyme Complex 100 kaps. Kun vatsassa turvottaa. Helpota suolistosi oloa ja tehosta ruoansulatusta entsyymipommilla

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): TU165 Osastot: , , ,

Kuvaus

http://fortixnutrition.fi/100-enzyme/

Fortix – Enzyme Complex 100 kaps.

Ruuansulatuksen entsyymit muuntavat syömämme ruuan käyttö- kelpoiseen muotoon ja lisäksi erilaisia entsyymejä tarviaan jokaiseen reaktioon kehossa. Entsyymit voivat myös estää osittain sulaneen proteiinin mädäntymistä, hiilihydraattien käymistä ja rasvojen härskiintymistä elimistössä, koska ne auttavat sulattamaan ruuan nopeammin ja purkamaan ruuasta tarvittava aines ja erottaa jätteet. Ruuansulatuksen entsyymien ansiosta ruuan ravinteet imeytyvät verenkiertoon ja jätteet voidaan poistaa. Lisäksi ne voivat myös edistää treeneistä palaiumista (ks ao osio)

Kun vatsassa turvottaa

Vatsan turpoamiseen ja ilmanmuodostukseen syy useimmiten löytyy siitä, mitä suuhusi laitat. Se, mikä sopii ystävällesi, puolisollesi tai siskollesi, ei välttämättä sovi sinulle. Ruoka-aineilla, niiden erilaisilla yhdistelmillä, ruuan määrällä (volyymi), ja esimerkiksi stressillä on vaikutusta siihen, miten massu toimii.  Joskus kuitenkin ruokavalion yksilöisiminenkään ei ratkaise kaikkia oireita, jolloin ruuansulatusentsyymeistä voi olla apua moinelaisiin vatasoireisiin eikä ne aiheuta riippuvuutta tai muita haitlallisia sivuvaikutuksia, kuten monilla laksatiiveilla esimerkiksi on tapana.

Enstyymit apuun – tehoa treeniin ja palautumiseen sekä vähemmän lihasarkuutta!

Jos siis vatsa ei toimi, kannattaa tehdä korjaustoimenpiteitä sen syyhyn – olipa se vääränlainen ateria tai stressi tms. Monesti ruuansulatusvaivoja voi kuitenkin syystä riippumatta helpottaa ruuansulatusnetsyymivalmisteilla – jotka parhaimmillaan myös edistävät palautumistasi treeneistä ja vähentää lihaskipuja! Tietyt ruuansulatusentsyymit pilkkovat tiettyjä ravintoaineita, siksi hyvä yleis-entsyymivalmiste sisältää sekä rasvoja, hiilareita ja proteiineja pilkkovia entsyymeitä. Fortix – Enzyme Complex 100 kaps. sisältää näistä kaikkia. Samaa entsyymisekoitusta löytyy myös Fortixin proteiinijauheista, jonka vuoksi ne eivät aiheuta yhtä helposti tukkoista oloa, kuin proteiinijauheet, joissa ei ole a) lainkaan tai b) riittävää määrää entsyymeitä.

Entsyymit auttavat esimerkiksi silloin kun:

  • joudut syömään tavallista suurempia aterioita tai aterioita, joitka sisältävät aineksia, joiden tiedät elimistösi sulattavan huonommin.
  • joudut syömään aterian hieman liian lähellä ENNEN treeniä, ja se pitää saada mahdollisimman nopeasti “hyötykäyttöön” eikä jäädä vellomaan vatsalaukkuun
  • joudut syömään liian nopeasti treenin JÄLKEEN jolloin verenkierto on edelleen lihaksistossa ja siksi ruuansulatuselimistön toiminta ja verenkierto ovat heikompia.
  • haluat nopeuttaa venähdyksien ja pienien vammojen ja tulehduksien parantumista (erään tutkimuksen mukaan toipumisaika oli entsyymeitä käyttäneillä henkilöillä 2 viikkoa, kun taas tutkittavilla, jotka eivät käyttäneet enstyymeitä, oli 8 viikkoa)
  • haluat vähentää treenin jälkeisten lihaskipujen syntymistä (preolyyttiset entsyymit, kuten proteaasi, papaiini ja bromelaani vähentävät treenin aiheuttamia tulehduksia ja turvotusta, siksi myös palautuminen on nopeampaa)

Miten käyttää enstyymeitä palautumiseen?

Vaikka ruuansulatusentsyymit tulee normaalisti ottaa juuri ennen ruokaa tai sen kanssa, jos halutaan ruuansulatusvaikutuksia, niin palautumistarkoituksessa käytettäessä entsyymit tulee ottaa aterioista erillään. Paras tapa on ottaa entsyymit tyhjään vatsaan, mahdollisimman aikaisin päivällä (ja/tai treenin jälkeen) ja paljon suurempana annoksena, mitä ruuansulatustarkoitukseen käytettynä. Tämä tarkoittaa, että jos normaalisti otat ruuan kanssa 2 tablettia, voit ottaa palautumis- tai terapeuttiseen tarkoitukseen 6 tablettia. Näin entsyymeillä ei ole ruokaa, jonka kanssa niiden täytyisi työskennellä.

Tutustu myös muihin Fortix Nutrition-tuotteisiimme:

https://sporttimekka.fi/tuote-osasto/valmistajat/fortix-nutrition/

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fortix – Enzyme Complex 100 kaps.”

-