Fortix – EAA BCAA Glutamine 400g

29,90 

FORTIX EAA + BCAA + GLUTAMINE ON YKSI MARKKINOIDEN EDISTYKSELLISIMMISTÄ AMINOHAPPOVALMISTEISTA. EAA- JA BCAA -AMINOHAPOT YHDESSÄ glutamiinin kanssa auttavat pitämään kehosi jatkuvassa anabolisessa tilassa ja harjoittelemaan intensiivisesti. Fortix Amino Mix antaa energiaa treeniin, mutta toimii myös rakennusaineena lihaskudoksen korjaantumiselle ja kehittymiselle.Ei sisällä keinotekoisia väri eikä makeutusaineita ja tuote on 100% vegan

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , ,

Kuvaus

Fortix – EAA BCAA Glutamine

100% Vegan

Fortix Amino Mix luotiin yhdeksi markkinoiden täydellisimmistä aminohappotuotteista. Aminohappojen tarpeen täyttämiseksi harjoituksen aikana tarvitaan tuote joka sisältää suuria määriä EAA:ta (mukaan lukien BCAA:t) jotka ovat kaikki kasveista eristettyjä (tuote on vegaani).

BCAA:t (haaraketjuiset aminohapot):
Jos halutaan lisätä tai  ylläpitää  lihaskudosta, on tärkeää, että  saadaan riittävä määrä haaraketjuisia aminohappoja (leusiini, isoleusiini ja valiini) oikeassa suhteessa.

Tämä on tarkalleen syynä suhteeseen 4: 1: 1. Tutkimuksissa on osoitettu, että leusiinin vähimmäisannon tulisi olla 3g annosta kohden.  Amino Mix sisältää yli 3g leusiinia jolla maksimoidaan suorituskyky yhdessä muiden välttämättömien aminohappojenja ja L-glutamiinin+sustamiinin kanssa.

EAA (välttämättömät aminohapot):

Fortix Amino Mix sisältää kahdeksan välttämätöntä aminohappoa joita elimistö ei pysty itse valmistamaan vapaassa muodossa. Nämä vapaamuotoiset aminohapot muodostavat 35% lihaskudoksen välttämättömistä aminohapoista ja hapettuvat nopeasti harjoituksen aikana.

Anabolisella vaikutuksella, joka on 300% enemmän kuin heraproteiinilla, välttämättömät aminohapot, joita Fortix Amino Mix sisältää, aktivoivat proteiinisynteesiä ja aiheuttavat lihaksen hajoamisen.

Näillä aminohapoilla on tärkeä rooli lihasten aineenvaihdunnassa, erityisesti liikunnan aikana. Fortix Amino Mixillä voi olla syvällinen vaikutus suorituskykyyn, palautumiseen ja harjoittelun tuloksiin.

Glutamiini+Sustamiini

Koska glutamiini edustaa yli 60% vapaista aminohapoista luurankolihaksissa ja yli 20% kaikista verenkierrossa olevista aminohapoista, on ymmärrettävä, että tämä aminohappo on emäksinen käytännöllisesti katsoen kaikissa lisäravinteissa, joita korkean tason urheilijat yleensä käyttävät.

Glutamiini on runsaimmin kehossa tuotettu aminohappo, jota jotkut asiantuntijat pitävät myös tärkeimmänä aminohappona. Glutamiini+Sustamiini yhdistelmällä saavutetaan huomattavasti parempi teho kuin pelkällä Glutamiinilla

Harjoituksen jälkeen tapahtuu lihassoluvaurioita, jotka saavat immuunijärjestelmän indusoimaan palautumisprosessin ja auttavat korjaamaan lihaskudosvaurioita.

Kun Fortix Amino Mix otetaan säännöllisesti harjoituksen aikana, saavutetaan korkeampi lihasten palautumisaste ja rasittavan harjoituksen aiheuttamat lihaskuitujen vauriot vähenevät.

EAA / BCAA ja GLUTAMIINI+Sustamiini pitävät organismin vakiona anabolisessa tilassa kovan harjoituksen aikana.

 

 

Ravintosisältö:

 

(FI) RAVINTOLISÄ Aminohappojauhe.
Makeutettu makeutusaineilla.

Ainesosat: Välttämättömien aminohappojen seos (L-leusiini*, L-valiini, L-isoleusiini, L-lysiini HCI, L-fenyylialaniini, L-treoniini, L-metioniini, L-tryptofaani), L-Glutamine (Kyowa Quality®), L-Alanyyli-L-Glutamiini (Sustamine®), happamuudensäätöaine: (sitruunahappo), makeutusaineet (ERYLITE®-erytritoli, steviaglykosidit), aromi (veriappelsiini), väriaineet (punajuuriuute, paprikauute), B6-vitamiini (pyridoksiini HCI).

Käyttöohje: 1 annosmitallinen (11,5 g) sekoitettuna 400 ml: aan vettä tai haluamaasi nestettä. Sekoita voimakkaasti 30 sekuntia. Nauti annos, esimerkiksi 30 minuuttia ennen urheilusuoritusta, sen aikana, tai sen jälkeen. Voit vaihtoehtoisesti nauttia juoman myös aterioiden välillä.

Suositeltava vuorokausiannos: 11,5 g.

Tiedoksi allergisille: Valmistettu tehtaassa joka käsittelee maito-, soija- vehnä- ja muna-proteiinit. Sisältää fenyylialaniinia.

Ilmoitettua: Ei suositella raskaana oleville tai imettäville. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Säilytys: Huoneenlämmössä tai viileämmässä, valolta ja kosteudelta suojattuna.

Pakkauskoko: 400 g.

Valmistettu EU: ssa / Maahantuoja: STBR STAR OY,
Puusepänkatu 5, 13110, HÄMEENLINNA.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fortix – EAA BCAA Glutamine 400g”

Fortix – EAA BCAA Glutamine 400g
29,90 
-