Fortix – 100% Glucosamine Sulphate 250g

9,90 

Fortix – 100% Glucosamine Sulphate 250g. Nivelet ovat liikkumisen ja rauhallisen yöunen suhteen tärkein paikka kehossasi. Huolehdi niistä glukosamiinilla.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): TU161 Osastot: , , , ,

Kuvaus

http://fortixnutrition.fi/glucosamine-sulphate/

Fortix – 100% Glucosamine Sulphate 250g

Glukosamiini on tutkitusti tehokkain polven nivelkipuihin ja sitä käytetäänkin myös muihinkin nivelongelmiin. Sen käytöllä on saatu liikkuvuutta parannettua ja kipulääkitystä vähennettyä oireilevissa nivelrikoissa. Glukosamiinin kohdalla voidaankin hyvällä omalla tunnolla todeta, että suojaa niveliäsi aidolla tavaralla ja vältä halpoja kopioita.

Glukosamiinin käyttö kannattaa aloittaa jo ennen nivelrikkoa. Glukosamiini vahvistaa niveliä, joten se on elinikäisen terveytesi suhteen yksi tärkeimmistä lisäravinteista, jos harrastat mitä tahansa, joka rasittaa niveliä. Käytännössähän tämä pitää sisällään kaikki urheilulajit, shakki mukaanlukien ja varsinkin voimailulajit ja kaikki pari- sekä joukkuelajit.

Jos laihdutat, niin painon pudottaminen on tärkein suoha polvillesi. Mutta voit avustaa laihduttamisen v´terveysvaikutuksia glukosamiinille. Polvet kantavat koko painon ja kaikki liike tapahtuu aina nivelissä. Ne ansaitsevat erikoishuomiota.

Glukosamiinin kohdalla ei tarvitse todeta, että ravintolisät eivät korvaa täysipainoista ravintoa. Tämä johtuu siitä, että nivelpintoja ja nivelnestettä auttavaa glukosamiinia ei saada ruuasta. Se tehdään kaikki kehossa, ja jos kulutus on suurempaa kuin valmistus, tai jos rasitus tai vaikkapa kaatuminen ylittävät nivelen sietokyvyn, niin oma valmistus ei riitä. Silloin tarvitaan lisä-glukosamiinia.

Glukosamiineista glukosamiinisulfaatti on havaittu tehokkaimmaksi. Itse asiassa lähes kaikki positiiviset tulokset nivelissä on saatu nimenomaan sulfaattimuodolla. Jauhe sallii annoksen muuttamisen juuri sinulle sopivaksi juuri sinun tarpeisiisi. Paitsi että se on tehokasta, niin se on myös taloudellista. Et maksa turhasta.

Glukosamiinin toimintaa voidaan tehostaa muilla niveliin vaikuttavilla ravintolisissä. Yleisimmin käytetään MSM:ää lievittämään jäykkyyttä ja kipua, ja kalapohjaisia omega-3 rasvahappoja poistamaan tulehdusta.

Fortix – 100% Glucosamine Sulphate 250g

Annostus:

Aikuisilla yleisesti käytetty annos on 1 g (n. 1/4 teelusikallista) sekoitettuna nesteeseen ta ruokaan. Voit muuttaa annosta halusi mukaan, jos olet ”keskiarvoa” isompi tai pienempi. Voit kaksinkertaistaa annoksen nivelrikon hoidossa.

Hyvin harvalla glukosamiini on aiheuttanut laktoosi-intoleranssin tyyppisiä oireita, ilmavaivoja ja turvotusta. Ota silloin pienempia annoksia useamman kerran päivässä. Jos oireet eivät lopu, lopeta glukosamiinin käyttö.

Muista, että nivelrikoissa lisäravinteena otettu glukosamiini ei saa korvata lääkärin määräämää hoitoa. Kaikki glukosamiinituotteet ovat yhtä puhtaita kuin lääkärin mahdollisesti määräämä. Glukosamiinia voidaan käyttää lääkkeenomaisesti lääkärin määräyksellä, mutta glukosamiini on aina sama.

Säilytys:

Säilytä kuivassa, huoneenlämmössä ja poissa suorasta auringonvalosta. Pidä lasten ulottumattomissa.

Valmistusaineet:

D-glukosamiinisulfaatti

Tutustu myös muihin Fortix Nutrition-tuotteisiimme:

https://sporttimekka.fi/tuote-osasto/valmistajat/fortix-nutrition/

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fortix – 100% Glucosamine Sulphate 250g”

-