Fortix 100% Arginine 250 g

14,90 

Fortix 100% Arginine 250 g Puhdas arginiinijauhe tehostaa treeniä ja yksityiselämän verenkiertoa. 100% farmaseuttinen laatu.

Varastossa

Kuvaus

https://www.fortixnutrition.eu/100-pure-arginine.html

Fortix 100% Arginine 250 g

Arginiini on ehdoton lisäravinne kaikille, jotka haluavat treenistään viimeisetkin tehot irti. Se laajentaa hiusverisuonia, jolloin pumppisi saa ravintoaineet ja hapen tehokkaimmin lihaksiston jokaiseen soppeen. Jaksat enemmän ja paremmin. Se myös tehostaa palautumista kuina-aineiden poistuessa vauhdilla maitohaposta huutavista lihaksista.

Fortix 100% Arginine 250 g on toinenkin tehtävä kuin vain lisätä typpioksidin tuotantoa. Se on lähtöaineena kehon omalle kreatiinin tuotannolle. Kun käytät arginiinia yhdessä kreatiinin kanssa, niin saat lisällä todellakin lisättyä, et vain paikattua vajetta, Tehot kasvavat ja saat vastineeksi enemmän voimaa, enemmän tehoa ja enemmän muotoa sekä kokoa.

Fortixin jauhemainen puhdas arginiini sallii sinun rakentaa haluamasi annoksen. Huomattavan edullinen hinta tuskin on myöskään huono asia.

Miehet käyttävät enemmän kuin mielellään intiimiasioiden tukena arginiinia, koska se saa veren kiertämään siellä missä kuuluukin. Sopii myös naisille, aivan samasta syystä.

Tutustu myös muihin Fortix Nutrition-tuotteisiimme:

https://sporttimekka.fi/tuote-osasto/valmistajat/fortix-nutrition/

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fortix 100% Arginine 250 g”

Saatat myös pitää...

-