Foodin OptiMSM-hiutale 200g

9,90 

Markkinoiden puhtain muoto OptiMSM:stä! OptiMSM on erinomainen ravntolisä tukemaan ihon ja nivelten hyvinvointia

Varastossa

Kuvaus

Markkinoiden puhtain muoto OptiMSM:stä!

Foodinin OptiMSM-hiutale on markkinoiden puhtain muoto OptiMSM:stä, eikä näin ollen sisällä kosteudenpoistajia tai paakkuuntumisenestoaineita.

OptiMSM on erinomainen ravntolisä tukemaan ihon ja nivelten hyvinvointiin.

MSM on yksi elimistömme tärkeistä ravintoaineista, jota emme saa enää luonnosta siinä määrin, kun aikasemmin. MSM:ää esiintyy elimistössämme luonnollisesti ja saamme sitä pienissä määrin ravinnosta. OptiMSM edistää mm. kynsien, nivelten ja hiusten hyvinvointia. Se on erinomainen lisä kolotuksen, niveltulehduksien, kramppien ja mm. ruoansultauksen parantamiseen.

Luonnosta MSM:ää saadaan mm. kalasta, lihasta, munista, maidosta ja hyvin pienissä määrin hedelmistä ja vihanneksista.

Käytä OptiMSM:ää 5-10g päivittäin tukemaan elimistön hyvinvointia, nopeuttamaan palautumista fyysisestä rasituksesta tai kirurgisista opeeraatioista. OptiMSM:ää suositellaankin erityisesti urheilijoille ja ihmisille, ketkä haluavat pitää ihosta, nivelistä, hiuksista ja kynsistä erityisen hyvää huolta.

Aloita käyttö hiljalleen, lisäämällä puhtaaseen veteen ½ teelusikallista. Nosta annostusta hiljalleen ylöspäin aina 1 ruokalusikalliseen asti. Jos urheilet tai käytät MSM:ää terapeuttisesti, suurempia määriä voi käyttää huoletta. C-vitamiinin (mm. Camu Camu) käyttö OptiMSM:n kanssa yhdessä nostaa MSM:n tehoa.

Gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Ominaisuudet

Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Sokeriton, Vähähiilihydraattinen
Pakkauskoko 200g
Alkuperämaa USA
Ravintoarvo Energiaa/Energi: 150 kcal Proteiinia/Protein: 0 g Hiilihydraatteja/Kolhydrater: 0 g Rasvaa/Fett: 0 g Ravintokuitua/Kostfiber: 0 g
Ainesosat OptiMSM

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Foodin OptiMSM-hiutale 200g”

-