Toimitusehdot

Maksutavat

Verkkokaupan maksutapoina ovat seuraavien maksunvälittäjien tarjoamat palvelut:

  • Checkout.fi
  • Klarna Checkout
  • Klarna Erämaksu
  • Klarna Lasku

Koska tuotteet on jo maksettu verkkopankissa, luottokortilla tai muulla käyttäjäoikeuksiesi mukaisella maksutavalla, tuotteet voi noutaa rahdintoimittajalta veloituksetta.

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Postia. Kun tilaus toimitetaan Postille, niin lähetämme sinulle Postin seurantatunnuksen, jolla voit seurata lähetyksen kulkua Suomessa. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen kotiosoitteeseesi. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa.

Toimituskulut

Veloitamme toimituskulut seuraavasti:

  • Yli 49 euron tilaukset toimitamme rahtivapaasti ja ilman mitään lisäkuluja.
  • Alle 49 euron tilauksista veloitamme 6.90 (hinta sisältää ALV 24%) postituskulut. Verkkokaupan tilausjärjestelmä ei veloita sinulta postituskuluja, jos tilauksen kokonaisarvo on yli 49 euroa.
  • Voit noutaa tilaukseni toimipisteestämme, jolloin postikuluja ei veloiteta. Säilytämme maksettuja tuotteita 7 päivää maksetun tilauksen päivämäärästä. Jos nouto viivästyy, ota yhteyttä.
  • Huomaa: emme toimita postiennakolla.

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomeen ja Ahvenanmaalle.

Toimitusaika

Tilaukset pyritään toimittamaan Postille seuraavana päivänä, mutta viimeistään kolmen päivän sisällä tilauspäivästä. Jos tilausta ei voida toimittaa kolmen päivän sisällä, otamme yhteyttä asiakkaaseen.

Peruutusoikeus

Asiakkaalla on etämyynnissä kuluttajasuojalain mukaan 14 päivän peruutusoikeus. Sinun ei tarvitse esittää mitään syytä tilauksen peruuttamiselle. Riittää, että joko palautat ostamasi tuotteen 14 päivän kuluessa noudosta ja ilmoitat Sporttimekka.fi sähköpostitse myynti@sporttimekka.fi peruutuksesta.

Pakkaa lähetys mieluiten omaan kuljetuslaatikkoonsa, täytä Postin pakettikortti tai pyydä Postin toimipisteestä Sporttimekka/STBR Star Oy sopimustunnus ja ilmoita, että vastaanottaja maksaa postimaksun. Muuta ei tarvita. Kun paketti on saapunut, niin palautamme myyntihinnan. Myyntihinnan tilittämisen maksuaikataulu riippuu käytetystä maksunvälittäjästä.

Noutamatta jättäminen 

Muistathan kuitenkin, että tuotteen noutamatta jättäminen Postista ja peruutuksesta ilmoittamattomuus ei ole kuluttajasuojalain mukainen 14 vrk peruutus. Jos olet unohtanut noutaa paketin ja se palautuu, niin ilmoita meille ja lähetämme sen sinulle uudestaan. Tällöin olemme pakotettuja veloittamaan sinulta kertyneet postituskulut sekä uusintalähetyksestä seuraavat postiennakkomaksut. Mikäli tilaus peruuntuu noutamattoman paketin takia, niin maksettu hintaa tilitetään takaisin ostajalle hänen ilmoittamalleen pankkitilille vähennettynä palautuksesta aiheutuneilla postikuluilla.

Tuotepakkauksia, esimerkiksi lisäravinteissa, ei saa avata. Muut tuotteet, kuten vaatteet, ovat oltava käyttämättömiä – kokeilla toki saa. Avattuja ja käytettyjä tuotteita ei voi palauttaa.

Viallisen tuotteen palautus

Kaikista palautuksista on aina sovittava Sporttimekka.fi kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 7 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta myynti@sporttimekka.fi . Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Sporttimekka.fi ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu. Sporttimekka.fi ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Palautusoikeus ei koske digitaalisia, ns. ladattavia tuotteita, koska niiden käyttöoikeus alkaa heti tuotteen maksamisesta.

Huom! Palauttaessasi tuotteita käytäthän postin palautuskoodia: 632540

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti Posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys Sporttimekka.fi, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.

Tuotevastuu

Sporttimekka.fi ei vastaa tuotteiden laadusta tai muistakaan ominaisuuksista, eikä myöskään verkkokaupan yhteydessä ilmoitetuista tuoteselostuksista. Tuotevastuu on valmistajalla/valmistuttajalla.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

– Sähköpostilla osoitteesta myynti@sporttimekka.fi

-Puhelimitse ma-to klo 10-19 ja pe 10-16 numerosta 040-8014125

Maksunvälittäjät

Maksaessasi tilauksesi, siirryt maksuliikenteen suhteen maksunvälittäjän asiakkaaksi. Heidän toimitusehtonsa löydät täältä:

-